Photo credit: Billy Frank Alexander

Online Betalen

Betalingen kunnen tegenwoordig eenvoudig online afgehandeld worden. De betaalmethodes zijn uiteraard beschikbaar voor webwinkels op diverse platformen, maar kunnen ook in maatwerksystemen worden toegepast.

iDeal

In de afgelopen jaren is iDeal uitgegroeid tot de meest gangbare en betrouwbare betaalsystemen op de Nederlandse markt. Het is mogelijk iDeal af te nemen bij uw eigen bank, waarbij de transactiekosten per bank verschillen, maar in de regel ongeveer € 0,65 bedragen.

Het is echter ook mogelijk iDeal transacties te laten verwerken door een payment provider als Multisafepay of Mollie, waarbij de kosten per transactie met circa € 0,45 voordeliger uitpakken. Daarnaast kunt u via deze oplossingen ook betalingen via creditcards als Visa en MasterCard accepteren. Indien gewenst is er ook ondersteuning voor betaalsystemen die populair zijn in andere europese landen, zoals het belgische MisterCash en Bancontact, of het duitse SofortBanking of Giropay. 

PayPal

Door gebruik te maken van PayPal is het zeer eenvoudig mogelijk betalingen via creditcards te accepteren. Deze manier van creditcardbetalingen accepteren is zeer voordelig: De kosten blijven beperkt tot ongeveer 3% van het transactiebedrag, met een minimum van ongeveer € 0,35.

Overige systemen

Indien u gebruik wilt maken van een ander online betaalsysteem is het vaak mogelijk de software hiervoor te leveren. Aangezien het aantal methodes voortdurend groeit, kunt u hierover het beste contact met ons opnemen. Uiteraard adviseren wij u graag welk systeem het beste past bij klanten in een bepaald land.