Desktop, laptop, tablet of smartphone.

Responsive design

Responsive design is een techniek waardoor een website optimaal wordt weergegeven op diverse apparaten. De layout past zich automatisch aan om een optimale ervaring te bieden op zowel desktop computers, laptops, tablets en smartphones. Naast dynamische weergave van de layout houden we bij het realiseren van responsive web design uiteraard ook rekening met het gebruik van touchscreens. 

In tegenstelling tot een aparte mobiele website maakt responsive design het eenvoudiger om wijzigingen en aanpassingen uit te voeren. Hierdoor bespaart u op de onderhoudskosten en voorkomt u dat er bijvoorbeeld verouderde informatie op één van de sites te zien is. Een goede mobiele ervaring zorgt ook voor een betere positie in zoekmachines. 

Web Chemistry kan alle nieuwe websites met responsive design leveren, waarbij we meestal kiezen voor een aparte optimalisatie voor desktop/laptop, tablet en smartphonegebruikers. 

Ook is het mogelijk een bestaande website responsive te maken waarbij wij de layout optimaliseren voor zowel grote als kleine beeldschermen. Neem gerust eens contact met ons op, wij geven u vrijblijvend advies over de mogelijkheden. 

Contact Opnemen

Offerte Aanvragen