Image credit: PublicDomainPictures

Werkwijze

Van Idee tot Website in 7 Stappen.

Een Oriënterend Gesprek

We wisselen vrijblijvend van gedachten over uw internetstrategie, wensen, mogelijkheden en plannen. Als u interesse heeft in onze maatwerk, content management en/of e-commerce oplossingen, geven we graag een demonstratie van de technologie. 

Offerte

Wanneer uw wensen voldoende duidelijk zijn, en er chemie is tussen uw bedrijf en Web Chemistry, presenteren we graag een offerte.

Grafisch Ontwerp

Dit is het moment dat uw website voor het eerst tot leven komt. Wij presenteren onze ideeën voor de interface, u krijgt alle ruimte om bij te sturen.

Implementatie en Opbouw

Zodra u tevreden bent over het grafisch ontwerp beginnen wij met het technisch ontwikkelen van de website, en plaatsen we de inhoud. In deze fase is het nog steeds mogelijk (kleine) wijzigingen door te voeren aan het uiterlijk van de site.

Evaluatie

Uw site is nu helemaal functioneel en beschikbaar voor evaluatie. Wij lopen nog eens het hele ontwerp met u door en analyseren eventuele verbeterpunten.

Oplevering

Nadat alle kleine en grote veranderingen zijn uitgevoerd is de tijd rijp om uw website online te plaatsen. Bij oplevering meldt Web Chemistry uw website aan bij diverse zoekmachines.

Ondersteuning

Bij de oplevering van een website houdt het werk van Web Chemistry niet altijd op - ook na oplevering staan wij klaar voor uw vragen en eventuele toekomstige uitbreidingen!