Testimonials

Web Chemistry is zowel conceptueel en technisch sterk. 

Dat lijkt tot snelle oplossingen op maat. Het is prettig om met Ben Merghart samen te werken.

-- Anja van der Aa,
Samen 030
en GezondNL

 

Wij hebben al jaren lang een fijne samenwerking. 

Met name door de snelle en correcte afhandeling van opdrachten.

-- Sjoukje Boiten,
Dawn Foods Nederland

 

Ben heeft een aantal jaren geleden onze website gebouwd. 

We zijn er nog steeds heel erg blij mee. De website is stabiel, mooi van design en gebruiksvriendelijk. 

Ben denkt mee, komt snel met oplossingen en is enorm servicegericht.

-- Caroline Heijmans,
ATOR Opleidingen

 

Enige jaren geleden hebben wij tot volle tevredenheid onze website kijkopwijn.nl door WebChemistry laten bouwen.

Na enige ervaring met andere webbouwers was het een verademing om contact te hebben met Ben.

Ben denkt met je mee en reageert snel. Ook nu de website klaar is en er af en toe iets veranderd moet worden, wordt er altijd snel gereageerd en actie ondernomen.

-- Astrid Stoops,
KijkOpWijn.
 

 

Portfolio

Web Chemistry werkt voor een zeer diverse groep klanten, zowel in korte projecten als het realiseren van een losse website, als in doorlopende werkzaamheden aan websites die voortdurend verder ontwikkeld worden. Daarnaast leveren wij maatwerk programmatuur en oplossingen voor intranets. 

Een greep uit ons werk:

EZPress

EZPress draagt zorg voor een snelle, eenvoudige en betrouwbare verzending van uw persberichten.

Web Chemistry realiseerde een online systeem waarmee u snel en eenvoudig een persbericht kunt aanbieden voor distributie naar de media van uw keuze. 

Veilinghuis Peerdeman

Veilinghuis Peerdeman is een modern veilinghuis in Utrecht. Via de website kunnen klanten de objecten in de komende veiling bekijken en een bieding achterlaten.

Sinds kort wordt ook een live veiling gehouden voor items die alleen online te koop zijn. 

Rekam Werkplekservices

Rekam Werkplekservices is gespecialiseerd in het verrichten van verhuizingen, kabelbeheer, onderhouds- en montagewerkzaamheden.

Web Chemistry realiseerde een strakke duidelijke website waarop alle informatie snel terug te vinden is. 

SlimmerIQuiz

Dit jaar organiseert Mensa Nederland in nauwe samenwerking met de Universiteit van Amsterdam voor de vierde keer de Mensa SlimmerIQuiz, voor leerlingen uit groep 7 en 8. 

Web Chemistry verzorgde een responsive website die goed aansluit bij de populariteit van smartphones onder de doelgroep. 

Prof. Barabas

Prof. Barabas is een ervaren online verkoper op het gebied van stripboeken, originele tekeningen, stripgadgets en aanverwanten.

Door gebruik te maken van onze e-commerce oplossing is men in staat om een zeer actueel aanbod online te presenteren.

Uitgeverij Barabas

Uitgeverij Barabas is een kleine uitgever gespecialiseerd in luxe uitgaven, onder meer van Ambrosius, Douwe Dabbert en Patty and the crazy girls.

De website is voorzien van een systeem waarmee liefhebbers zich kunnen inschrijven voor stripreeksen en daarbij een originele pagina kunnen kiezen. 

Lingerie voor Twee

Lingerie voor Twee verkoopt hoogwaardige zwangerschaps- en positie lingerie, met daarnaast een uitgebreid assortiment voedingsbeha's, badkleding en nachtkleding.

Web Chemistry realiseerde een overzichtelijke webwinkel waarin alle producten goed tot hun recht komen

Atlanta Bakmixen

Atlanta produceert bakproducten voor de consumentenmarkt. 

Het assortiment bestaat onder meer uit bakmixren voor oliebollen, griesmeel-pudding en kruidcake. Op de website zijn de producten te bekijken, evenals alternatieve bereidingswijzes, informatie over voedingswaarden, allergenen en dergelijke.

EAGE Intranet

The European Association of Geoscientists and Engineers (EAGE) is een wereldwijde, non-profit associatie voor geowetenschappers met 19.000 leden. EAGE organiseert events, publicaties, onderwijsprogramma's en recruitment voor haar leden. 

Web Chemistry leverde diverse systemen voor gebruik binnen het intranet van EAGE. 

GezondNL

GezondNL zorgt voor de landelijke uitrol van Infrastructuur van de Gezonde Wijk.

De ambitie is een landelijk dekkende infrastructuur door stevig gepositioneerde (lees: duurzaam gefinancierde) gezondheidscentra en wijkorganisaties die de gezondheid van inwoners optimaal faciliteren te realiseren. 

Ketens & Netwerken

Deze website is in 2001 gestart als verslag van het Platform 'Ketens & Netwerken'. Parallel zijn 8 grote congressen georganiseerd en vele publicaties verschenen.

In 2006 en 2007 is de Ketenalliantie van en door 14 publieke organisaties gestart. In 2010 is de slag naar een virtual community gemaakt. Per 1 januari 2014 is Ketens & Netwerken een e-learningplatform. 

Kijk op Wijn

KijkopWijn verkoopt vanuit Zeewolde een selectie mooie wijnen uit geselecteerde wijnhuizen. Daarnaast organiseert men regelmatig wijngerelateerde evenementen zoals proeverijen.

Door gebruik te maken van telkens wisselende in het oog springende aanbiedingen en tonen van onder meer recepten blijft de website ook interessant voor vaste klanten.

Fruitmasters Holland

Fruitmasters Holland is de commerciĆ«le tak van de coƶperatieve afzetorganisatie Koninklijke FruitmastersGroep. 

Hierdoor is zij als specialist in staat jaarrond een totaalpakket fruit aan te bieden waarbij de nadruk ligt op hard- en zachtfruit. Als verkooporganisatie voor Nederlandse telers levert men fruit direct afkomstig van de bron.

H&dB AssociAtes

H&dB AssociAtes is een onafhankelijk Nederlands consultancybedrijf gespecialiseerd in public affairs, stakeholdermanagement en reputatiemanagement

Web Chemistry realiseerde een overzichtelijke tweetalige website die een goed beeld geeft van wat de organisatie te bieden heeft. 

Giliboat.com

Giliboat.com maakt het eenvoudig en voordelig mogelijk om boottickets tussen Bali en de Gili eilanden online te boeken. 

Door online in te checken wordt transport van hotel tot haven compleet verzorgd. Tickets kunnen vooraf worden geboekt vanuit de hele wereld door gebruik te maken van onze e-commerce oplossingen. 

Bali Happy Tour

Bali Happy Tour verzorgt al jaren toeristische diensten op Bali. Naast dagtrips biedt men ook bootreizen, vliegtickets, auto's met chauffeur etcetera aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. 

Door gebruik te maken van een resposive website kunnen toeristen altijd een goed beeld krijgen van de mogelijkheden en eenvoudig contact opnemen.